Verblijf: Overnachten bij Piramide aan de waal

Volg of geef je een cursus die meerdere dagen duurt of vind je het fijn om alvast de avond ervoor aan te komen, dan is er de mogelijkheid om je tentje bij ons op te zetten.

Voor boekingen en beschikbaarheid neem contact met ons op.

kamperen op de Munnikhof Piramide Gelderland

Overnachten in de omgeving

Bed & Breakfast ” De Honderdmorgen” in Doornenburg

Vrijstaand in de natuur van het rivierenlandschap. Afstand 3,5 km.

Bed and Breakfast op Landgoed Poelwijk

Het landgoed Poelwijk ligt verscholen in het groen aan de rand van het dorpje Gendt. Een prachtige historische setting. Voor zowel kort als langer verblijf. Afstand 2,7 km.

Bed & Breakfast “Wijngaard de Zon”

Mooi gelegen en goed verzorgde B&B in het buitengebied van Gendt. Afstand 3,5 km.

Bed & Breakfast Let it B&B

Op vijf minuten loopafstand van het centrum van Nijmegen vind je Bed & Breakfast Let it B&B. Het ligt in de gezellige buurt Nijmegen-Oost met veel restaurantjes, terrasjes en een uitgebreid winkelaanbod. Behalve de fijne ruimte kun je ook nog genieten van het mooie werk van de eigenaresse Denny Baggen, een bekende Nijmeegse kunstenares. Afstand 15 km.

Bed & Breakfast “Bloom-inn”

Met smaak en comfort ingericht en van alle gemakken voorzien. Of het nu één nachtje is, of een vakantie in onze groene omgeving: alles is mogelijk. Genieten staat centraal. Ervaar de rust, ruimte en harmonie.

Camping Waalstrand in Gendt

Camping Waalstrand is een verzorgde terrascamping met een prachtig uitzicht op de rivier de Waal. Hier kun je een volledig ingerichte stacaravan huren. Afstand 400 m.