Tot 25 personen

160 M2 aan ruimte

Exclusief te huur

3 unieke ruimtes

Piramide aan de Waal
Inspirerend samenkomen buiten Nijmegen

Op zoek naar een écht bijzondere locatie voor een vergadering, training of bijeenkomst? Ontdek de Piramide aan de Waal, een unieke locatie tussen Arnhem en Nijmegen. De Piramide bestaat uit drie ruimtes: een trainings- en vergaderruimte op de begane grond, een lichte serre en de prachtige piramidevormige Koningskamer. Je huurt de locatie altijd exclusief. Je kunt hierbij kiezen voor de onderverdieping van de Piramide waar het atelier, de serre en de keuken zich bevinden. Heeft u behoefte aan extra ruimte kunt u hier de karakteristieke Koningskamer aan toevoegen.

Ligging en bereikbaarheid

Piramide aan de Waal ligt in Gendt, op ongeveer 15 kilometer van zowel Arnhem als Nijmegen. Er is parkeergelegenheid voor 17 auto’s. Via het openbaar vervoer is de locatie bereikbaar met de bus en een wandeling van 5 minuten. De Piramide ligt vlakbij de rivier De Waal, en biedt diverse prachtige wandel- en fietsroutes in de groene omgeving.

Exclusief verhuur

Wil je graag privacy tijdens je vergadering of bijeenkomst? De Piramide aan de Waal wordt altijd exclusief verhuurd. Hierdoor heb je beschikbaarheid over de gehele locatie én de ruime tuin, zonder dat er andere vergadergroepen aanwezig zijn. Je kan hierbij kiezen tussen gebruik van enkel de benedenverdieping (het Atelier inclusief keuken en serre), of de gehele piramide.

De omgeving van de Piramide

Onze exclusieve ruimtes

(90 M2)

De koningskamer

Deze prachtige ruimte bevindt zich in de nok van de piramide. Met 80 m2 biedt hij volop ruimte voor een workshop, kringsessie, lezing of concert. De Koningskamer wordt altijd in combinatie met de volledige Piramide verhuurd.

Offerte aanvragen

(50 M2)

Atelier

Het Atelier is een multifunctionele ruimte van 50 m2. In deze lichte ruimte zijn diverse opstellingen mogelijk. Vanuit het Atelier loop je direct de serre in.

Offerte aanvragen

(40 M2)

Serre

De sfeervolle serre is verbonden met het Atelier, en biedt een plek om te ontspannen of in kleine groepjes bij elkaar te komen. Je huurt de Serre altijd in combinatie met het Atelier.

Offerte aanvragen

Wat kan je verwachten

Vergaderen in het groen

Lunchen in de buitenlucht, wandelen door de tuin of vergaderen in het gras: het landgoed van De Piramide biedt de ruimte. Vanuit de locatie zijn er meerdere wandelroutes door de natuur.

Gefocust opleiden

De Piramide biedt ruimte aan verschillende opleidingsinstituten. Middels goede communicatie, voorbereiding en faciliteiten optimaliseren wij uw trainingsdag. 

Oprechte gastvrijheid

Els en Stefan verwelkomen je graag in hun paradijs. Hun ontspannen levensinstelling en gevoel voor gastvrijheid stralen af op de locatie, en tijdens de dag zorgen zij dat het je aan niets ontbreekt.

Inspirerend samenkomen

De Piramide is gebouwd als symbool voor het verwezenlijken van dromen. Het biedt volop inspiratie voor bijeenkomsten met verbinding, persoonlijke ontwikkeling of toekomstdromen als thema.

De tarieven

Huurprijzen

Ruimte

Dagdeel

Dag

Weekend

Atelier incl. serre en keuken 90,- 150,- 280,-
Atelier & Koningskamer 140,- 240,- 450,-
Studio excl. regieruimte 40,- 75,-
Studio incl. regieruimte & apparatuur & technicus 275,- 540,- 1125,-

Een dagdeel is van 9.00 – 13.00u, van 13.00-17.00u of van 19.00-23.00u
Een dag van 9.00 tot 17.00 u.
Een weekend van za 9.00- 23.00 + zo 9.00-17.00

Er zijn 10 massagetafels aanwezig die in overleg en tegen een kleine vergoeding gebruikt kunnen worden.

Gebruik beamer € 20,-

De prijzen zijn incl. schoonmaakkosten. Koffie en thee zijn van het huis.

Algemene voorwaarden verhuur

Offerte aanvragen

Gewoon nieuwsgierig naar de beschikbaarheid op een specifieke dag? Bel gerust voor een snel antwoord.

Offerteformulier ruimte huren
Starttijd
Eindtijd