Links

Hier vindt u enkele links naar initiatieven die onze sympathie dragen en/of aan onze activiteiten gerelateerd zijn. Links voor overnachtingen in de omgeving vindt u hier.

Terra Ming Pro

Is gespecialiseerd in het geven van aanvullende en vakverdiepende workshops op het gebied van voetreflexmassage en voetdiagnostiek.
U krijgt deze op een heldere en inspirerende manier aangeboden, waardoor u de informatie gemakkelijk opneemt.

3 Oever Festival

Het 3 Oever Festival is een jaarlijks terugkerend festival in de ruimste zin van het woord.  Het vindt plaats in de Gelderse Poort, in het gebied rondom de Kop van Pannerden, daar waar de Rijn splitst in Waal en Pannerdens Kanaal. Het festival vindt plaats in het 3e weekend van september.

De Piramide aan de Waal is op de West Oever de centrale festival locatie. Info, sapjes & hapjes, workshops, expo, muziek en theater!

Terra Ming - klassieke acupunctuur en Chinese voetreflextherapie

Terra Ming is de praktijk van Els Matthijssen. Zij werkt met klassieke acupunctuur, Chinese voetreflextherapie en Tui Na (Chinese Massage).

Naast de praktijk geef ze nascholingen op het gebied van voetdiagnostiek en menstruatie- en overgangsklachten en is zij als docent verbonden aan opleidingsinstituut Total Health.

Total Health Academy

Piramide aan de Waal is een van de vaste leslocaties voor de Voetreflex Plus beroeps opleiding.

Voetreflexologie bewijst al eeuwenlang zijn effectiviteit. In de voeten weerspiegelt zich het hele lichaam. Ben je geïnteresseerd in gezondheid en masseren? Wil je meer weten over de samenhang tussen lichaam en geest? En wil je zelf aan de slag met de massagetechnieken van voetreflexologie? Dan is de opleiding Voetreflexologie van Total Health zeker iets voor jou!